Notino – nabídka, recenze, sleva, padělky

Notino, dříve známé jako Parfums.cz, je internetový prodejce parfémů a kosmetiky, který od roku 2004 dobývá srdce milovníků krásy v Evropě. S více než 1 500 světovými značkami a širokou nabídkou produktů si u Notina vybere každý.

Shrnutí

Notino nabízí jeden z nejrozsáhlejších katalogů parfémů a kosmetiky v Evropě.

Kromě online obchodu Notino provozuje i kamenné prodejny v České republice a na Slovensku.

Notino je známé svými slevami, akcemi a Black Friday výprodejem, které umožní ušetřit ještě více.

Recenze na Notino se liší, avšak celkový obrázek je poměrně pozitivní.

Ceny parfémů Notino se liší v závislosti na značce, typu parfému a objemu. Nabízí se však široká škála cen, takže si každý najde parfém, který mu vyhovuje jak cenově, tak i z hlediska vůně.

Notino se důrazně ohrazuje proti obviněním z prodeje padělků a na svých stránkách deklaruje, že prodává pouze originální zboží.

Ať už jde o ikonický parfém, luxusní kosmetiku, nebo se mají jen prozkoumat novinky ze světa krásy, Notino to rozhodně usnadní.

Notino.cz – Notino eshop

Notino.cz je online parfumerie a drogerie, která nabízí široký výběr produktů pro ženy i muže. V sortimentu jsou parfémy, kosmetika, vlasová péče, líčení, produkty pro péči o pleť a tělo, doplňky stravy a mnoho dalšího. Notino neustále rozšiřuje svou nabídku o novinky.

Zde je seznam, proč si vybrat právě Notino:

  • Široký výběr: Notino nabízí jeden z nejrozsáhlejších katalogů parfémů a kosmetiky v Evropě. Jsou zde produkty pro ženy, muže i děti, a to od renomovaných značek i těch méně známých.
  • Skvělé ceny: Notino je známé svými konkurenceschopnými cenami a pravidelnými akcemi. Dají se tak dopřát luxusní produkty za dostupnou cenu.
  • Rychlé a spolehlivé doručení: Notino se pyšní rychlým a spolehlivým doručením. Objednávky jsou obvykle expedovány do 24 hodin a doručeny do 1-2 dnů.
  • Snadné nakupování: Nakupování na Notino je snadné a pohodlné. Dá se vybrat z různých způsobů platby a doručení, a v případě potřeby je k dispozici zákaznický servis.

Notino se z těchto důvodů stalo v posledních letech oblíbeným místem pro nákup kosmetiky a parfémů.

Další služby Notino.cz

  • Blog: Na blogu Notino jsou tipy a rady ohledně krásy a líčení. Dá se zde také dozvědět o novinkách v sortimentu a aktuálních trendech.
  • Věrnostní program: Notino nabízí věrnostní program, díky kterému se dají sbírat body za každý nákup a poté je vyměnit za slevy a dárky.
  • Dárkové poukazy: Notino nabízí dárkové poukazy, které jsou ideálním dárkem pro každého, kdo se zajímá o krásu a kosmetiku.

Kvalitní přírodní kosmetiku přináší značka Kvitok. Společnost Hebe nabízí známou i méně obvyklou kosmetiku a drogerii. Nejlepší korejská kosmetika je proslulá používáním špičkových a inovativních surovin. dm drogerie má také široký sortiment produktů pro péči o tělo, krásu a zdraví za dostupné ceny.

Notino nabízí jeden z nejrozsáhlejších katalogů parfémů a kosmetiky v Evropě.

Notino – kamenné prodejny

Kromě online obchodu Notino provozuje i kamenné prodejny v České republice a na Slovensku.

Ve všech prodejnách Notino

  • Dá se vybrat z široké nabídky parfémů, kosmetiky a produktů péče o pleť od světových i českých značek.
  • Odborný personál rád poradí s výběrem produktů.
  • Dají se vyzkoušet produkty a přivonět k parfémům.
  • Dají se zde vyzvednout online objednávky.
  • Nabízí se možnost dárkového balení.

Notino je ideální destinací pro všechny, kteří touží po krásné a zdravé pleti, perfektním make-upu a neodolatelném parfému. S širokou nabídkou produktů, skvělými cenami a příjemným servisem pomůže Notino každému podtrhnout jeho krásu a sebevědomí.

Notino akce a slevy

Notino nabízí široký výběr produktů od světových značek za ceny, které jsou často nižší než u konkurence. Notino je známé také svými slevami, akcemi a Black Friday výprodejem, které umožní ušetřit ještě více.

Notino sleva

Notino pravidelně nabízí slevové kódy a kupóny, které umožní ušetřit na celém nákupu nebo na vybraných značkách a produktech. Slevové kódy jsou na webu Notino, v newsletteru, na sociálních sítích nebo na stránkách s kupóny.

Notino akce

Kromě slevových kódů nabízí Notino také různé akce, jako jsou týdenní slevy na vybrané produkty, výprodeje sezónního zboží nebo dárkové sady za zvýhodněnou cenu. Aktuální akce na stránce notino.cz.

Notino Black Friday

Největší slevy v Notino jsou každý rok na Black Friday. V tento den se dají vybrat produkty z celého sortimentu se slevou až 70%.

Tipy pro nakupování se slevou

  • Přihlásit se k odběru newsletteru: V newsletteru od Notino je člověk pravidelně informován o aktuálních akcích, slevových kódech a novinkách.
  • Sledovat Notino na sociálních sítích: Na sociálních sítích Notino často zveřejňuje slevové kódy a informace o akcích.
  • Zkontrolovat stránky s kupóny: Na stránkách s kupóny, jako je Tipli.cz nebo vasekupony.cz, jsou slevové kódy pro Notino a další online obchody.
  • Porovnat ceny: Před nákupem porovnat ceny v Notino s cenami v jiných online obchodech.
  • Nakupovat včas: Nejlepší produkty se během Black Friday a dalších akcí rychle vyprodávají. 

Díky těmto tipům se dají ušetřit peníze a nakoupit vše, co je potřeba.

Největší slevy v Notino jsou každý rok na Black Friday.

Notino dárkový poukaz

Notino dárkový poukaz je ideální volbou jako perfektní dárek pro někoho, komu záleží na vzhledu.

Proč si vybrat Notino dárkový poukaz?

  • Široký výběr: Notino nabízí více než 55 000 produktů od 1 500 značek, takže si obdarovaný zaručeně najde to, co hledá.
  • Pohodlí: Poukaz je k dispozici online i v kamenných prodejnách, takže lze snadno zakoupit a obdarovat.
  • Flexibilita: Obdarovaný si může vybrat produkty dle svého vkusu a potřeb.
  • Dlouhá platnost: Poukaz platí 12 měsíců od data vystavení, takže si obdarovaný může nákup promyslet.
  • Snadné použití: Uplatnění poukazu je snadné a pohodlné. Stačí zadat kód poukazu v nákupním košíku.

K dárkovému poukazu se dá přidat osobní vzkaz, který se vytiskne na kartičku a k dárku se přiloží.

Jak koupit Notino dárkový poukaz?

Dárkový poukaz Notino lze zakoupit online na notino.cz nebo v kamenných prodejnách Notino. Dá se vybrat z různých hodnot poukazů, od 200 Kč do 5 000 Kč.

Notino dárkový poukaz je zaručeně trefou do černého!

Notino doprava zdarma

Zde jsou všechny možnosti, jak získat dopravu zdarma na Notinu a ušetřit tak peníze.

  • Nakupovat bestsellery

Notino pravidelně nabízí akci, kdy u vybraných bestsellerů je doprava zdarma. Nabídka se neustále aktualizuje, takže si vždycky člověk najde něco pro sebe, ať už hledá parfém, kosmetiku, nebo produkty pro zdraví.

  • Využít aplikaci Notino

Stáhnout aplikaci Notino a aktivovat push notifikace. Tak bude člověk vždycky informován o aktuálních akcích a nabídkách s dopravou zdarma. Navíc v aplikaci jsou i exkluzivní slevy a kupóny, které jinde nejsou.

  • Nakupovat nad určitou částku

Při nákupu nad 1 150 Kč Notino doručí objednávku na prodejnu zdarma. Osobní odběr je možný v Brně, Ostravě a Praze.

  • Vybrat DPD výdejní místo

Doručení na DPD výdejní místo stojí nějakou korunu, ovšem pokud si člověk vybere 2 a více produktů z kategorie „Akce doprava zdarma“, i tato doprava bude zdarma.

  • Získat slevový kód

Na stránkách jako Kuponovnik.cz nebo Slevovékupóny.cz jsou slevové kódy a kupóny, které můžou zajistit dopravu zdarma. Před použitím kódu je dobré ověřit jeho platnost.

Doprava zdarma na Notinu je snadno dostupná, pokud se ví, jak na to.

Notino pravidelně nabízí akci, kdy u vybraných bestsellerů je doprava zdarma.

Notino kariéra

Tato dynamická firma s působností v 27 zemích nabízí širokou škálu kariérních možností a skvělé pracovní podmínky.

Proč pracovat v Notinu?

  • Být součástí #newme: Notino je firma, která se neustále vyvíjí a inovuje. Nabízí tak svým zaměstnancům možnost růst a učit se novým věcem.
  • Přátelská atmosféra: V Notinu panuje přátelská a pohodová atmosféra. Kolegové si vzájemně pomáhají a společně slaví i pracovní úspěchy.
  • Moderní benefity: Notino svým zaměstnancům nabízí širokou škálu benefitů, jako je flexibilní pracovní doba, 5 týdnů dovolené, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění a mnoho dalšího.
  • Možnost kariérního růstu: Notino podporuje kariérní růst svých zaměstnanců a nabízí jim možnost dále se vzdělávat a rozvíjet své dovednosti.

Pokud je člověk kreativní, najde v Notinu prostor pro seberealizaci.

Aktuální volné pozice

Nabídka volných pozic v Notinu se neustále mění. Aktuální seznam je na webu notino.cz. Dá se také přihlásit k odběru e-mailových upozornění kvůli informovanosti o nových volných místech, které odpovídají danému profilu.

Notino recenze

Recenze na Notino se liší, avšak celkový obrázek je poměrně pozitivní.

Zákazníci oceňují:

  • Široký výběr produktů: Notino nabízí jeden z největších výběrů kosmetiky a parfémů v České republice.
  • Konkurenceschopné ceny: Ceny na Notino jsou obvykle srovnatelné, ne-li nižší, než u konkurence.
  • Rychlé dodání: Objednávky jsou obvykle doručeny do 2-3 dnů.
  • Snadné vrácení zboží: Pokud člověk není s produktem spokojen, může ho do 30 dnů bezplatně vrátit.
  • Ochotný zákaznický servis: Zákaznický servis Notino je hodnocen kladně a je k dispozici e-mailem, telefonem i online chatem.

Notino si získalo popularitu díky širokému výběru produktů, výhodným cenám, rychlému dodání a spolehlivému zákaznickému servisu.

Některé negativní recenze zmiňují:

  • Některé produkty nemusí být originální: Existují recenze, které naznačují, že Notino prodává padělané produkty. Notino tato obvinění odmítá a zdůrazňuje, že prodává pouze originální produkty od autorizovaných distributorů.
  • Problémy s doručením: Někteří zákazníci se setkali s problémy s doručením, jako je zpoždění nebo poškozené zboží.
  • Složitá reklamace: Někteří zákazníci měli potíže s reklamací zboží.

Notino je spolehlivý online obchod s širokým výběrem produktů za konkurenceschopné ceny. Recenze jsou převážně kladné, avšak někteří zákazníci se setkali s problémy s doručením, padělanými produkty a reklamacemi.

Notino nabízí široký výběr produktů od světových značek za ceny, které jsou často nižší než u konkurence.

Notino Florentinum 

Notino Florentinum se nachází v obchodním centru Florentinum na Praze 1. Prodejna je otevřena pondělí až sobota od 9:00 do 21:00 a v neděli od 10:00 do 20:00. Do Florentina se dá snadno dostat metrem (stanice Florenc) nebo tramvají (zastávky Bílá Labuť a Masarykovo nádraží). Parkování je možné v podzemních garážích centra.

Notino Smíchov – Notino Anděl

Druhá pražská prodejna Notino Smíchov se nachází v OC Smíchov Gate na Praze 5. Notino Anděl má otevřeno pondělí až sobota od 9:00 do 21:00 a v neděli od 10:00 do 20:00. Dá se sem dostat metrem (stanice Anděl) nebo tramvají (zastávka Anděl). Parkování je možné v OC Smíchov Gate.

Notino Brno – Notino Campus

Prodejna v Brně se nachází v Campus Square na ulici Česká. Notino Campus má otevřeno pondělí až pátek od 9:00 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 18:00.

Dá se sem dostat tramvají (zastávka Česká) nebo autobusem (zastávka Janáčkovo divadlo). Parkování je možné v DOMINI parku nebo v garážích u Janáčkova divadla.

Notino parfémy

Notino je přední online prodejce parfémů a kosmetiky v České republice a na Slovensku, který nabízí široký výběr vůní pro ženy, muže i děti. Ať už jde o ikonický parfém, novou oblíbenou vůni, nebo dárek pro blízké, v Notino si zaručeně vybere každý.

Jaké Notino parfémy nabízí?

  • Značkové parfémy: Dior, Chanel, Lancôme, Gucci, Armani, Versace a mnoho dalších.
  • Niche parfémy: Méně známé, ovšem jedinečné vůně od exkluzivních parfumérů.
  • Parfémy dle vůně: Květinové, ovocné, orientální, dřevité, svěží a další.
  • Parfémy dle příležitosti: Na denní nošení, do práce, na večerní akce, na léto, na zimu atd.
  • Parfémy pro muže, ženy i děti.

Ke každé vůni je podrobný popis, složení a recenze zákazníků, což usnadní výběr.

Pro koho jsou parfémy Notino určeny?

Parfémy Notino si užijí všichni milovníci vůní. Ať už má člověk rád klasické a nadčasové parfémy, nebo hledá něco nového a originálního, v Notino najde vůni, která podtrhne jeho osobnost.

Ceny parfémů Notino

Ceny parfémů Notino se liší v závislosti na značce, typu parfému a objemu. Nabízí se však široká škála cen, takže si každý najde parfém, který mu vyhovuje jak cenově, tak i z hlediska vůně. Notino také často pořádá výprodeje a akční nabídky, takže se může ušetřit ještě více.

Dostupnost parfémů Notino

Většina parfémů Notino je skladem a do 24 hodin u nakupujícího. Nabízí se také možnost vyzvednutí v kamenných prodejnách Notino. Notino doručuje do celé České republiky a na Slovensko.

Mezi oblíbené parfémy rozhodně patří Versace či Karl Lagerfeld parfém. Pánové jistě ocení Bleu de Chanel parfum a dámy Gucci Bloom parfém. Také je dobré vyzkoušet Avon parfémy dámské.

Vzorky parfémů lze často sehnat v parfumerii.

Parfémy Notino si užijí všichni milovníci vůní.

Notino logo

Logo Notino je moderní a minimalistický design, který odráží hodnoty značky – krásu, jednoduchost a eleganci.

Skládá se ze dvou hlavních prvků:

  • Slovo „Notino“: Napsané velkým písmem bez patky v elegantním a čistém fontu. Černá barva textu symbolizuje luxus a sofistikovanost.
  • Symbol: Jedná se o stylizované písmeno „N“, které je umístěno v černém obdélníku. Symbol představuje iniciálu značky a zároveň evokuje myšlenku krásy a harmonie.

Logo Notino je vynikajícím příkladem toho, jak jednoduchost a konzistence mohou vést k vysoké míře zapamatovatelnosti.

Logo Notino je k dispozici ve dvou základních verzích:

  • Hlavní verze: Skládá se ze slova „Notino“ a symbolu v černém provedení. Tato verze se používá na většině propagačních materiálů a online platforem.
  • Sekundární verze: Skládá se pouze ze slova „Notino“ v bílé barvě. Tato verze se používá v případech, kdy je nutné logo umístit na tmavé pozadí.

Logo Notino je snadno rozpoznatelné a zapamatovatelné. Je to silný symbol, který reprezentuje značku a její hodnoty. Logo je také flexibilní a lze ho použít v různých kontextech.

Zde je několik dalších informací o logu Notino:

  • Logo bylo navrženo v roce 2009, kdy Notino vstoupilo na český trh.
  • Logo navrhl grafický designér Michal Škapa.
  • Logo se v průběhu let mírně změnilo, ovšem základní design zůstal stejný.
  • Logo Notino je registrováno jako ochranná známka.

Logo Notino je důležitou součástí identity značky. Je to symbol, který reprezentuje krásu, jednoduchost a eleganci. Logo je silným marketingovým nástrojem, který pomáhá Notino odlišit se od konkurence.

Notino je ideální pro všechny, kteří touží po krásné a zdravé pleti, perfektním make-upu a neodolatelném parfému.

Notino otevírací doba

Otevírací doba prodejen Notino se může lišit v závislosti na konkrétní prodejně. Zde je shrnutí obecných Notino otevíracích dob:

Většina prodejen Notino

  • Pondělí – Pátek: 8:00 – 20:00
  • Sobota: 9:00 – 18:00
  • Neděle: Zavřeno

Tato otevírací doba platí pro většinu poboček v České republice.

Některé prodejny Notino mohou mít:

  • Kratší otevírací dobu v pondělí (např. od 9:00)
  • Delší otevírací dobu v pátek (např. do 21:00)
  • Otevřeno o nedělích (např. 10:00 – 16:00)

V případě neočekávaných technických problémů může být prodejna dočasně uzavřena.

Doporučení

Před návštěvou prodejny Notino si vždy ověřit otevírací dobu na webu notino.cz. Dá se také využít funkce „Najít prodejnu“ na webu Notino, která pomůže najít nejbližší prodejnu a zobrazí její otevírací dobu.

Otevírací doba obchodních center

Notino prodejny se často nacházejí v obchodních centrech. Otevírací doba obchodního centra se může lišit od otevírací doby prodejny Notino.

Další informace

Na webu Notino jsou také informace o otevírací době v období státních svátků. Jakékoli dotazy ohledně otevírací doby Notino prodejen zodpoví zákaznický servis Notino.

Otevírací doba prodejen Notino se může lišit v závislosti na konkrétní prodejně.

Notino padělky

V posledních letech se objevuje řada spekulací a obvinění ohledně prodeje padělků na e-shopu Notino. Tyto zvěsti vyvolávají u zákazníků obavy a pochybnosti o pravosti produktů.

Co Notino říká?

Notino se důrazně ohrazuje proti obviněním z prodeje padělků a na svých stránkách deklaruje, že prodává pouze originální zboží. Argumentuje přísnými kontrolami dodavatelů, spoluprací s autorizovanými distributory a renomovanými značkami.

Zároveň zdůrazňuje, že si cení důvěry zákazníků a v případě jakýchkoli pochybností je možné výrobek vrátit.

Fakta a zdroje

  • Na oficiálních stránkách Notino je sekce věnována problematice originality zboží.
  • Heureka.cz, cenový srovnávač, opakovaně uděluje Notinu ocenění „Cena kvality“, čímž potvrzuje spokojenost zákazníků s produkty i službami.
  • I přes tato ujištění se na internetu objevují recenze a diskuze, které zpochybňují pravost některých produktů z Notina. Je však důležité brát v potaz individuální zkušenosti a subjektivní vnímání, které nemusí vždy odpovídat realitě.

I když se na internetu objevují různé spekulace, oficiální stanovisko Notina je jasné – společnost prodává pouze originální zboží.

Doporučení

  • Pokud jsou pochybnosti o pravosti produktu, vždy je vhodné kontaktovat zákaznický servis Notina a požádat o ověření.
  • Pro maximální jistotu je dobré nakupovat dražší produkty a luxusní značky u autorizovaných prodejců nebo v kamenných obchodech.
  • Pečlivě projít recenze a hodnocení produktu před nákupem.
  • Všímat si detailů produktu, jako je balení, logo, konzistence a vůně (u parfémů).
  • Pokud člověk narazí na zjevný padělek, neměl by váhat obrátit se na příslušné orgány.

Z dostupných informací nelze s jistotou prohlásit, zda se na Notinu skutečně vyskytly padělky. Společnost se striktně brání tomuto tvrzení.

Notino na svých stránkách deklaruje, že prodává pouze originální zboží.

Notino kauza

Kauza Notino se táhne už od roku 2018, kdy francouzská značka Chanel žalovala český e-shop za to, že prodává její parfémy bez souhlasu a za podezřele nízké ceny. Chanel se domníval, že Notino prodává padělky, a požadoval, aby e-shop zveřejnil informace o svých dodavatelích.

Notino obvinění odmítl a poukázal na to, že parfémy nakupuje od autorizovaných distributorů. Soudní spory se táhly několik let a v roce 2021 Vrchní soud v Praze rozhodl ve prospěch Chanelu. Notino tak musel zveřejnit informace o tom, kde parfémy Chanel nakupuje.

To ovšem nebyl konec sporů. V roce 2022 Notino zažaloval Chanel za zneužití dominantního postavení na trhu. E-shop se domníval, že Chanel zneužívá svoji sílu k tomu, aby diktoval ceny parfému a omezoval dostupnost pro online prodejce.

Spor s Chanel není jediný, do kterého se Notino v posledních letech dostal. E-shop čelil žalobám i od dalších značek, jako je Tiziana Terenzi a Coty. V roce 2021 Český úřad pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) pokutoval Notino 2 miliony korun za klamavou reklamu.

Aktuální vývoj

  • V únoru 2024 ÚOHS zahájil řízení s Notinem kvůli podezření z kartelu s polským e-shopem Dr. Max.
  • V květnu 2024 Evropský soudní dvůr (ESD) rozhodl v podobném sporu mezi značkou Pierre Fabre a polským e-shopem Allegro ve prospěch e-shopu. To by mohlo mít dopad i na kauzu Notino vs. Chanel.

Z tohoto sporu vyplývá několik důležitých otázek, jako je ochrana značek, paralelní import a práva spotřebitelů.

Dopady kauzy

Kauza Notino vs. Chanel má dopad na celý český e-commerce trh. E-shopy se obávají, že by mohly čelit podobným žalobám ze strany velkých značek. Zároveň se zvyšuje tlak na regulaci online prodeje luxusního zboží.

Notino majitel

Michal Zámec, český miliardář a vizionář, je duší a mozkem za internetovou parfumerií Notino, která se z malého e-shopu vypracovala na jednoho z největších online prodejců parfémů a kosmetiky v Evropě.

Začátky Parfums.cz a raketový vzestup

Příběh Notina začal v roce 2004 pod názvem Parfums.cz. Zámec, tehdy teprve 24letý, v suterénu rodinného domu vybudoval sklad a s vervou se pustil do prodeje parfémů přes internet. V té době to byl odvážný krok, jelikož online nakupování ještě zdaleka nedosahovalo dnešní popularity.

Zámecův obchodní duch a důraz na kvalitu a zákazníky však brzy přinesly ovoce. Parfums.cz si získal věrnou klientelu a stal se lídrem na českém trhu s parfémy.

Rozšíření do Evropy a rebranding na Notino

Zámec se nebál expandovat a s rostoucím úspěchem Parfums.cz otevíral pobočky v dalších zemích střední a východní Evropy. V roce 2017 pak došlo k rebrandingu na Notino, čímž se sjednotil název firmy s novou obchodní značkou. Notino se tak stalo silnou globální značkou a dosáhlo působivého obratu v řádu miliard korun.

Více než jen online prodej

Notino se neomezuje jen na online prodej. V posledních letech buduje síť kamenných parfumerií, které doplňují online kanál a nabízí zákazníkům osobní nákupní zkušenost. Společnost se také aktivně věnuje marketingu a influencer marketingu, spolupracuje s celebritami a buduje silnou komunitu okolo značky.

Michal Zámec a jeho Notino představují inspirativní příběh o tom, jak z malého e-shopu může vyrůst online impérium. Zámecův obchodní talent, vize a důraz na zákazníky z něj udělaly jednoho z nejúspěšnějších českých podnikatelů a Notino se stalo symbolem moderního online obchodu.